Uleiurile Esentiale sunt mai Inteligente decat Antibioticele

by Simona Roman

Uleiurile esentiale ofera o protectie extraordinara impotriva virusilor, bacteriilor, parazitilor si fungiilor.

In ceea ce priveste bacteriile… uleiurile esentiale sunt deosebit de valoroase.

Cu totii suntem constienti ca raspunsul medical (alopat) la un atac bacterian este de a prescrie antibiotice.

Insa problema cu antibioticele este ca acestea distrug toate bacteriile din corpul nostru fara discriminare – ceea ce nu este bine.

Noi gazduim multe bacterii ‘prietenoase’ care ne ajuta la digerarea alimentelor si in alte activitati esentiale ale organismului, fara de care nu putem ramane sanatosi.

Prin urmare, atunci cand ai de-a face cu o boala cauzata bacteriologic – prin utilizarea antibioticelor, sistemul imunitar este deprimat, iar ‘bacteriile prietenoase’ sunt diminuate.

Ca urmare, trebuie sa mananci mult iaurt + alte produse alimentare raw, pentru a ridica sistemul imunitar si flora intestinala inapoi la ceea ce a fost inainte de distrugerea cauzata de antibiotice.

Antibioticele (si cele mai multe produse farmaceutice), fac organismul tau mult mai acid – ceea ce poate stimula cresterea ciupercilor si a altor organisme in corp – astfel, schimband o forma de boala pentru o alta.

Uleiurile esentiale combat virusii, in timp ce antibioticele nu pot sa o faca.

uleiuri esentiale si antibiotice

uleiuri esentiale si antibiotice

Nu spun ca nu ar trebui folosite antibiotice. Exista unele situatii in care utilizarea lor ne poate ajuta sa depasim o infectie severa si sa ne puna din nou pe drumul spre recuperare, atunci cand nu exista alte mijloace disponibile sau functionale.

Insa odata cu iesirea din criza, trebuie sa ne ocupam de efectele negative ale antibioticelor, (dar cel putin am trecut peste criza).

Uleiurile esentiale nu au nici una dintre aceste efecte secundare negative.

Uleiurile esentiale detin inteligenta necesara pentru a distinge bacteriile bune de cele rele si de a ataca doar pe cele rele in timp ce hranesc ceea ce este bun.

In plus, uleiuri esentiale alcalinizeaza corpul, ridicandu-l de la o stare acida si predispusa la boala, la o stare usor alcalina de echilibru, care este pH-ul natural al sanatatii.

Doar faptul de a trai si de a respira in preajma uleiurilor esentiale, in fiecare zi – contribuie foarte mult la mentinerea vitalitatii si sanatatii noastre.

Actiunea uleiurilor esentiale asupra corpului uman este intotdeauna spre echilibru, spre starea de homeostaza in care fiecare organ si celula functioneaza in mod corespunzator si in armonie.

Uleiurile esentiale de grad terapeutic au inteligenta homeostatica, ceva ce nici uleiurile sintetice, nici produsele farmaceutice nu poseda.

Cand Dumnezeu a creat pe om (barbat si femeie)… nu i-a pus intr-o casa, ci i-a asezat intr-o gradina (Geneza 2: 8) – in care acestia vietuiau intr-o atmosfera a uleiurilor esentiale emanate de vegetatia din jurul lor… respirand moleculele de ulei 24 de ore din 24 – astfel isi mentineau corpurile echilibrate si sanatoase…. si capabile sa supravietuiasca timp de secole in acea stare.

Astazi, pentru a avea parte de atmosfera ‘Gradinii Edenului’ intr-o lume moderna – nu trebuie sa ne mutam definitiv dincolo de ziduri sau sa ne abandonam casele, sau aerul conditionat si locurile de munca cu medii controlate…

Putem difuza si utiliza uleiurile esentiale de grad terapeutic in fiecare zi si sa ne pastram stilul de viata modern… in timp ce ne bucuram de unele dintre beneficiile Edenului 🙂

Pentru a comanda uleiuri esentiale de cea mai inalta puritate (adica de grad terapeutic) creeaza un cont gratuit de Membru Young Living (wholesale) si foloseste ID 1749365 Young Living sau contacteaza-ma pe privat.

DESCOPERA VERIGA LIPSA A MEDICINEI DE AZI

Descarca gratuit Doctoria Regala si invata despre istoria si stiinta redescoperita a Uleiurilor Esentiale Terapeutice!
CITESTE >>  Uleiuri Esentiale, Fizica Cuantica si Credinta
DESCARCA

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: