Ulei Esential PanAway sau Alunga Durerea

by Simona Roman

Uleiul Esential PanAway a fost creat de Gary Young in urma unei vatamari grave a ligamentelor de la picior. PanAway sustine sistemul circulator, alaturi de musculatura si articulatii, si contribuie, de asemenea, la mentinerea functiei normale a celulelor.

Uleiul Esential PanAway este un amestec foarte popular ce reduce durerea si inflamatia, creste circulatia si accelereaza vindecarea. Uleiul PanAway amelioreaza umflaturile si disconfortul cauzat de artrita, entorse, spasme musculare si crampe, umflaturi si vanatai.

Ulei Esential PanAway

Ulei Esential PanAway

Ce contine Uleiul Esential PanAway?

Ulei Esential Helichrysum – este un anestezic si un analgezic puternic si reduce durerea cauzata de infamatii si spasme musculare.

Ulei Esential Wintergreen – are proprietati anti-inflamatorii si antispastice puternice. Este analgezic si reduce toate tipurile de durere.

Ulei Esential Clove – este utilizat in industria dentara pentru a anestezia/amorti gingiile si pt a inlatura durerea. Este unul dintre cele mai antimicrobiene si antiseptice dintre toate uleiurile esentiale.

Ulei Esential Peppermint – are puternice proprietati anti-inflamatorii si antispastice. Un studiu dublu-orb, controlat cu placebo, randomizat, cross-over  efectuat in 1994 la Universitatea din Kiel din Germania a raportat ca uleiul de menta a avut un efect analgezic semnificativ.

Cum se foloseste Uleiul Esential PanAway?

  • Se dilueaza 1 parte ulei essentiel cu 1 parte V-6 (ulei de dilutie)
  • Se difuza sau se inhaleaza direct din sticluta
  • Se pot adage 2-4 pic in apa de baie
  • Se pot aplica 1-2 pic local sau pe tample, front sau pe gat in spate
  • Se poate folosi in comprese, sau in masaj tip Raindrop, de-a lungul coloanei

Aplicati Uleiul Esential PanAway pe talpi si ulterior aplicati local in zonele dorite. Masati PanAway la nivelul tâmplelor (atentie sa nu ajunga in ochi), cefei sau fruntii sau inhalati pentru un efect de calmare. Utilizati PanAway cu o compresa calda de-a lungul coloanei vertebrale.

Uleiul Esential PanAway amelioreaza durerea la nivelul tesuturilor.

Pentru a accentua efectele Uleiului PanAway mai puteti adauga Helichrysum.

Cand durerea are legatura cu oasele, Wintergreen ar fi o buna aditie.

Toate uleiurile esentiale pot fi diluate cu uleiurile de masaj Ortho Ease sau Ortho Sport.

Precautii ale uleiului esential PanAway:

Posibila sensibilitate a pielii. A se dilua inainte de utilizare in zonele sensibile precum fata, gatul, zona genitala etc. Nu lasati uleiul la indemana copiilor. A nu se utiliza la sugari si copii cu varsta foarte mica.

Pentru a comanda PanAway sau uleiuri esentiale de cea mai inalta puritate (adica de grad terapeutic) creeaza un cont gratuit de Membru Young Living (wholesale) si foloseste ID 1749365 Young Living sau contacteaza-ma pe privat.

DESCOPERA VERIGA LIPSA A MEDICINEI DE AZI

Descarca gratuit Doctoria Regala si invata despre istoria si stiinta redescoperita a Uleiurilor Esentiale Terapeutice!
DESCARCA

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: