Ulei esential de Tamaie sau Frankincense, aurul lichid al antichitatii

by Simona Roman

Acest Ulei esential de tamaie (sau frankincense) este obtint prin distilarea cu aburi din rasina copacului de tamaie (Boswellia carterii).

Uleiul de tamaie era folosit pentru a trata orice boala cunoscuta omului. In antichitate tamaia era pretuita mai mult decat aurul (adesea numita aurul lichid), si numai cei instariti isi permiteau un asemenea lux.

Tamaia este mentionata in una din cele mai vechi arhive medicale cunoscute, papirusul Eber (ce dateaza din secolul al 16-lea i.Hr.), o lista din Egipt de 877 retete si prescriptii medicale.

ulei esential tamaie frankincense

ulei esential tamaie

Cunoscuta si sub numele de ‘olibanum’… ‘tamaia’ provine din cuvantul medieval frantuzesc franc encens care insemna tamaie adevarata. Uleiul de tamaie este considerat ‘uleiul sfant pentru ungere’ in Orientul Mijlociu si se foloseste in cadrul unor ceremonii si ritualuri religioase de mii de ani.

Tamaia era bine cunoscuta in timpul lui Hristos pentru puterile sale tamaduitoare, era folosit in ceremoniile de ungere, si s-a numarat printre darurile primite la nasterea acestuia.

Uleiul esential de tamaie este un ingredient valoros al produselor dermatocosmetice destinate pielii uscate si imbatranite. Egiptenii antici il utilizau in mastile de fata de reintinerire. In medicina europeana se foloseste pentru a combate depresia.

Uleiul Esential de Tamaie (frankincese) poate ajuta:

Caile respiratorii, pielea, sistemul imunitar, musculatura, sistemul nervos, in meditatie. Ridica starea de spirit, stimuleaza si innobileaza mintea. Reduce singuratatea, durerea sufleteasca si frica. Stimuleaza sistemul limbic al creierului, hypotalamusul, glanda pineala si glanda pituitara.

Cum se foloseste uleiul esential de tamaie?

  • se aplica 2-4 pic local
  • se aplica pe punctele chakras si/sau Vita Flex
  • se inhaleaza direct
  • se difuza
  • se ia ca supplement alimentar (diluati 1 pic de ulei de tamaie sau frankincense cu 4 pic lei vegetal de dilutie, ex: V-6, sau ulei de masline)

Nu e nici o surpriza faptul ca Tamaia (Boswellia carterii) a fost cautata inca din cele mai vechi timpuri. Aroma complexa a acestui ulei esential poate eleva multiple aspecte ale vietii tale.

Difuza Ulei Esential de Tamaie (Young Living) pentru a rafina simtul scopului sau adauga-l la rutina de ingrijire si infrumusetare personala pentru o experienta de lux.

ulei esential de tamaie

ulei esential de tamaie

Uleiul esential de tamaie (frankincense) are o aroma pamantie, inaltatoare care este perfecta pentru legatura cu pamantul si conectarea spirituala. Cand este difuzat sau inhalat creeaza un mediu sigur, reconfortant si ofera o oportunitate perfecta in care sa-ti aduni gandurile.

Atunci cand cautati scop sau angajament prin rugaciune sau meditatie, folositi acest ulei esential pentru a va imbogati experienta.

In plus fata de experientele spirituale elevate, beneficiile uleiului esential de tamaie includ si o mentinere radianta a pielii. Capacitatea uleiului esential de tamaie de a netezi aspectul pielii face ca acest ulei esential sa fie un element cheie in crema antirid Boswellia Wrinkle Cream.

Uleiul esential de tamaie este, de asemenea, un ingredient important in Awaken, Brain Power, Forgiveness si Highest Potential.

Pentru a comanda uleiuri esentiale de cea mai inalta puritate (adica de grad terapeutic) creeaza un cont gratuit de Membru Young Living (wholesale) si foloseste ID 1749365 Young Living sau contacteaza-ma pe privat.

DESCOPERA VERIGA LIPSA A MEDICINEI DE AZI

Descarca gratuit Doctoria Regala si invata despre istoria si stiinta redescoperita a Uleiurilor Esentiale Terapeutice!
DESCARCA

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: