Emotii, Uleiuri Esentiale si Preoti

by Simona Roman

Exista o ceremonie in Vechiul Testament, in care preotii foloseau (pe langa alte ingredinete) lemn de cedru si isop pentru a curatii leprosii. (Posibil orice infirmitate manifestata pe piele, cum ar fi eruptii cutanate, chisturi, acnee, psoriazis, eczeme, cancer de piele sau lepra). Vezi Levitic 14.

In timpul ritualului pentru curatirea leprosului, preotul trebuia sa unga urechea dreapta a persoanei in cauza, degetul mare de la mana dreapta si degetul mare de la piciorul drept. (Leviticul 14)

uleiuri biblice tamaduitoare

Alegerea acestor zone ale corpului si a acestor uleiuri este foarte interesanta in lumina intelegerii stiintifice actuale a punctelor reflexogene si a punctelor de eliberare emotionala.

In primul rand, toate aceste puncte corespund unor zone din emisfera dreapta a creierului, care implica sentimentele si emotiile noastre.

Partea superioara a urechii este punctul declansator pentru eliberarea problemelor emotionale legate de mama si tata.

Degetul mare este locul in care temerile sau fricile de necunoscut si blocajele emotionale care impiedica dobandirea de noi cunostinte pot fi eliberate.

Degetul mare de la piciorul drept este un punct pentru eliminarea dependentelor, a comportamentului compulsiv, a obiceiurilor nesanatoase sau a viciilor.

Surprinzator, nu-i asa?

Ei bine…

Mirosul sau aroma isopului (uleiul esential de Isop, sau Hyssop) este folosita pentru eliberarea emotiilor inabusite si un ‘curatator’ spiritual al pacatelor din trecut, in deosebi al imoralitatii.

‘Curata-ma cu isop, si voi fi curat …’ ~ Psalmii 51

Uleiul de Cedarwood (lemn de cedru) este potrivit pentru a intampina trufia, ingamfarea si mandria.

Este oare posibil ca vechii preoti sa fi avut o anumita intelegere despre emotii ca fiind o cauza a bolilor precum psoriazisul, eczema, cancerul de piele sau lepra?

E posibil ca ei sa fi cunoscut, de asemenea, actiunea terapeutica a uleiurilor esentiale asupra emotiilor si punctelor de eliberare emotionala ale corpului?

Eu spun ca… tot ce-i posibil 🙂

Pentru a comanda uleiuri esentiale de cea mai inalta puritate (adica de grad terapeutic) creeaza un cont gratuit de Membru Young Living (wholesale) si foloseste ID 1749365 Young Living sau contacteaza-ma pe privat.

DESCOPERA VERIGA LIPSA A MEDICINEI DE AZI

Descarca gratuit Doctoria Regala si invata despre istoria si stiinta redescoperita a Uleiurilor Esentiale Terapeutice!
CITESTE >>  Ce spune Biblia despre Uleiurile Esentiale? | uleiuri esentiale tamaduitoare
DESCARCA

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: