7 Cele Mai Bune Uleiuri Esentiale pentru o Digestie Sanatoasa

by Simona Roman

Sistemul digestiv este responsabil pentru absorbtia si asimilarea vitaminelor, nutrientilor si a mineralelor.

Factori precum stresul, lipsa de somn, antibioticele, afectiuniile, imbatranirea si dieta saraca, pot duce adesea la dezechilibe ale tractul digestiv.

Toate bolile incep in intestin. ~ Hipocrate

Tot mai multe cadre profesionale afirma ca tractul gastro-intestinal (numit al doilea creier) este conectat cu o multime de alte functii ale corpului… si ca de sanatatea lui depinde starea emotionala, unele boli autoimune si chiar unele probleme mentale.

Sanatatea tractului gastro-intestinal ar trebui sa fie o prioritate in viata fiecaruia dintre noi. Mai jos sunt 7 uleiuri esentiale pe care le putem oferi ca un real suport digestiei noastre.

uleiuri esentiale terapeutice pentru digestie

uleiuri esentiale terapeutice pentru digestie

Ulei esential Ginger / Ghimbir – este unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru colici, indigestie, diaree, spasme si dureri de stomac. Ulei de ghimbir este, de asemenea, eficient ca remediu natural pentru greata si voma.

Ulei esential Peppermint / Menta – este o alternativa naturala pentru a reduce spasmele colonului. Acesta actioneaza prin relaxarea muschilor intestinali, care poate reduce balonarea si gazele.

Ulei esential Tarragon / Tarhon – poate ajuta procesul digestiv de la inceput pana la sfarsit, incepand cu excretia salivara din gura, producerea sucurilor gastrice din stomac si pana la miscarea peristaltica din intestine.

Ulei esential Oregano – astazi, intrebuintarea #1 a uleiului esential Oregano, este pentru a combate fungi si candida.

Ulei esential Fennel / Fenicul – in timp ce o multime de legume pot provoca crampe abdominale si gaze, mai ales atunci cand sunt consumate crude, ulei esential de fenicul poate face opusul. Fennel poate ajuta corpul in eliberarea intestinelor, in ameliorarea constipatiei, si in eliminarea gazelor si balonarii.

CITESTE >>  Cat costa Uleiurile Esentiale Terapeutice?

Ulei esential Patchouli – tonifica stomacul, ficatul si intestinele pentru a optimiza functia metabolica. Combate greata.

Ulei esential Copaiba – vindecatori din Amazon folosesc rasina de Copaiba pentru toate tipurile de dureri si inflamatii interne si externe (afectiuni cutanate, muscaturi de insecte).

Multe dintre aceste uleiuri le putem gasi combinate intr-o formula unica, si anume Uleiul Esential Amestec DiGize.

Pentru a comanda uleiuri esentiale de cea mai inalta puritate (adica de grad terapeutic) creeaza un cont gratuit de Membru Young Living (wholesale) si foloseste ID 1749365 Young Living sau contacteaza-ma pe privat.

DESCOPERA VERIGA LIPSA A MEDICINEI DE AZI

Descarca gratuit Doctoria Regala si invata despre istoria si stiinta redescoperita a Uleiurilor Esentiale Terapeutice!
DESCARCA

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: