Uleiuri Esentiale Young Living – Promotie Septembrie 2017

by Simona Roman

O sănătate și o stare de bine complete includ preocuparea pentru minte, corp și suflet.

Pentru că este foarte ușor să uiți de propria persoană în timpul agitației de zi cu zi, dorim să profităm de această ocazie pentru a-ți îndrepta atenția asupra propriei tale persoane și propriei tale stări de bine.

În această lună, prin comanda eligibilă, poți câștiga sticluțe gratuite de Di Gize 5 ml, Thieves 15 ml, Abundance 15 ml și M-Grain 15 ml.

uleiuri esentiale young living - promotie septembrie 2017

Comandă o cantitate minimă de PV la comanda lunii septembrie și poți primi gratuit aceste produse excelente:

120 PV

Valoare de comercializare cu amănuntul: 16,45 €

• Exclusiv în cadrul programului

Essential Rewards: Di-Gize 5 ml

190 PV

Valoare de comercializare cu amănuntul: 56,58 €

• Thieves 15 ml

• Exclusiv în cadrul programului Essential Rewards: Di-Gize 5 ml

250 PV

Valoare de comercializare cu amănuntul: 100,33 €

• Abundance 15 ml

• Thieves 15 ml

• Exclusiv în cadrul programului Essential Rewards: Di-Gize 5 ml

3 5 0 P V

Valoare de comercializare cu amănuntul: 152,30 €

M-Grain 15 ml – M-Grain™ are efecte de calmare, susținând în același timp un sentiment de stare de bine, în special la nivelul capului și gâtului atunci când este aplicat topic.

Abundance 15 ml – Acest amestec puternic și eficient creează ceea ce poartă denumirea de „legea atracției”, care se referă la energia pozitivă (sau negativă) pe care o atragem spre noi înșine axându-ne asupra acesteia.

Abundance deschide, astfel, porțile unui univers plin de posibilități. Aroma sa caldă este populară atât în rândul femeilor cât și al bărbaților – încearcă să-l utilizezi ca parfum sau apă de colonie și observă cum energia ți se va schimba spre prosperitate și plenitudine!

Thieves 15 ml – Thieves® este esențial în orice colecție de uleiuri. Acest amestec puternic de uleiuri esențiale de Clove (Cuișoare), Lemon (Lămâie), Cinnamon Bark (Scorțișoară), Eucalyptus Radiata (Eucalipt Radiata) și Rosemaryy (Rozmarin) va umple orice spațiu cu aroma sa emblematică bogată și condimentată, având totodată o mulțime de întrebuințări pe care le putem menționa!

Fiind și un amestec versatil de uleiuri esențiale, Thieves se poate găsi într-o gamă variată de produse Young Living de curățenie și îngrijire personală, de la săpun și până la pastă de dinți.

Exclusiv în cadrul programului Essential Rewards: Di-Gize 5 ml – Di-Gize™ reprezintă unul din amestecurile unice, combinând uleiuri esențiale, precum Tarragon (Tarhon), Ginger (Ghimbir), Peppermint (Mentă), Juniper (Ienupăr), Fennel (Fenicul), Lemongrass (Lămâiță), Anise (Anason) și Patchouli pentru o aromă exotică și condimentată. Pentru a te bucura de parfumul său bogat și calmant, pulverizează sau aplică direct pe piept, pe încheietura mâinii sau pe abdomen.

Tot în această lună (septembrie) suplimentul MegaCal poate fi achizitionat cu 10% reducere, adică la prețul de 32,18 €.

Pentru a comanda uleiuri esentiale de cea mai inalta puritate (adica de grad terapeutic) creeaza un cont gratuit de Membru Young Living (wholesale) si foloseste ID 1749365 Young Living sau contacteaza-ma pe privat.

DESCOPERA VERIGA LIPSA A MEDICINEI DE AZI

Descarca gratuit Doctoria Regala si invata despre istoria si stiinta redescoperita a Uleiurilor Esentiale Terapeutice!
CITESTE >>  Importanta Puritatii si Autenticitatii Uleiurilor Esentiale
DESCARCA

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: