Uleiuri Esentiale Young Living – Promotie Iulie 2017

by Simona Roman

Zilele lungi de vară ale lunii iulie fac ca această lună să fie plină de oportunități și promisiuni.

Fie că participați alături de noi la Lavender Harvest la ferma noastră din Simiane-la-Rotonde, petrecând momente de bună dispoziție alături de prieteni și familie, sau vă bucurați la maxim de timpul petrecut acasă, dorim să vă ajutăm să sărbătoriți și să vă bucurați de natură cu recompensele lunii iulie!

Cu ajutorul comenzii dvs. eligibile din această lună, puteți obține flacoane gratuite de Orange+, Lemongrass, Sensation, Sacred Mountain, Relieve It și o tratație extra specială –Valor®!

uleiuri esentiale young living - promotia iulie 2017

Atingeți oricare dintre PV minime de mai jos cu comanda dvs. pentru luna iulie pentru a primi gratuit aceste produse. Plus o recompensă extra specială. Consumați 450 PV pentru a obține un flacon gratuit Valor 5 ml!:

120 PV

Valoare de comercializare cu amănuntul: 7,24 €

• Exclusiv în cadrul programului Essential Rewards: Orange+ 5 ml

190 PV

Valoare de comercializare cu amănuntul: 59,87 €

• Lemongrass 15 ml

• Sensation 5 ml

• Exclusiv în cadrul programului Essential Rewards: Orange+ 5 ml

250 PV

Valoare de comercializare cu amănuntul: 102,30 €

• Sacred Mountain 15 ml

• Lemongrass 15 ml

• Sensation 5 ml

• Exclusiv în cadrul programului Essential Rewards: Orange+ 5 ml

350 PV

Valoare de comercializare cu amănuntul: 157,57€

• Relieve It 15 ml

• Sacred Mountain 15 ml

• Lemongrass 15 ml

• Sensation 5 ml

• Exclusiv în cadrul programului Essential Rewards: Orange+ 5 ml

4 5 0 P V

Valoare de comercializare cu amănuntul: 204,61 €

Valor 5 ml – Cunoscut pentru aroma sa intensă și stimulantă, Valor® este unul dintre produsele noastre cele mai populare și un produs favorit al fondatorului D. Gary Young. Utilizați-l pentru a întâmpina fiecare dimineață cu o atitudine pozitivă sau pentru a vă recăpăta concentrarea la finalul unei zile pline de provocări — nu ratați șansa unică de a câștiga acest ulei recent relansat, care se bucură de cele mai bune vânzări.

CITESTE >>  Radacina Spirituala a Alergiilor si Uleiurile Esentiale

Relieve It 15 ml – Relieve It™ reprezintă un amestec echilibrat și reconfortant de uleiuri esențiale pure de molid negru, piper negru și alte uleiuri esențiale ale căror proprietăți calmante se îmbină pentru a obține un amestec must-have cu aplicare topică. Cu un efect profund relaxant și de încălzire, este perfect pentru a fi aplicat după exerciții fizice pentru a relaxa musculatura și articulațiile.

Sacred Mountain 15 ml – Bucurați-vă de măreția munților cu amestecul revigorant, cu efecte de echilibrare, Sacred Mountain™. Conținând o combinație puternică de uleiuri esențiale de conifere, incluzând molid, brad și lemn de cedru, vă puteți simți mai aproape de natură în această vară — fie că vă aflați în aer liber sau nu!

Lemongrass 15 ml – Originar din Asia de sud-est, uleiul esențial Lemongrass este distilat din frunzele și tulpinile lemnoase ale plantei lămâiței. Încercați să pulverizați acest ulei pentru un parfum care poate inspira o senzație de claritate și relaxare pentru dvs. și întreaga dvs. familie.

Sensation 5 ml – Acest amestec romantic și cu parfum intens include Ylang Ylang și coriandru și este extrem de relaxant și revigorant. Pulverizați pentru a spori capacitatea de experimentare a momentelor speciale.

• Exclusiv în cadrul programului Essential Rewards: Orange+ 5 ml – Bucurați-vă de versatilitatea uleiului esențial Orange+ pentru a vă transforma sau completa gătitul în această vară! Îmbunătățiți-vă rutina zilnică adăugând câteva picături de Orange+ în apa pe care o consumați pentru o aromă intensă de citrice. Are un gust excelent și împreună cu NingXia Red®!

uleiuri esentiale iulie 2017 idaho balsam fir

 

Pentru a comanda uleiuri esentiale terapeutice young living, creeaza un cont gratuit de membru (wholesale) si foloseste ID 1749365 http://bit.ly/10r0oMZ

DESCOPERA VERIGA LIPSA A MEDICINEI DE AZI

Descarca gratuit Doctoria Regala si invata despre istoria si stiinta redescoperita a Uleiurilor Esentiale Terapeutice!
DESCARCA

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: