Uleiuri Esentiale, Fizica Cuantica si Credinta

by Simona Roman

Am avut deosebita placere sa cunosc si sa invat live, de la un om deosebit, a carui munca si dedicare o apreciez mult – o resursa extraordinara si un adevarat ambasador al lui Hristos – dr. David Stewart

Astazi doresc sa scriu despre legatura dintre uleiuri esentiale (specific Young Living) chimie, fizica quantica si credinta.

Mai jos sunt invataturi pe care le-am sorbit de la dr. David.

Uleiuri Esentiale, Fizica Cuantica si Credinta

Uleiuri Esentiale, Fizica Cuantica si Credinta

Cand cineva te intreaba – ce poate face un ulei esential? – ai posibilitatea sa-i oferi doua raspunsuri.

Atunci cand o persoana te intreaba, „ce va face acest ulei esential pentru mine?„, poti raspunde:

„Ei bine, uleiurile esentiale contin anumiti compusi chimici. Contin fenoli, care curata si detoxifica. Contin esteri care elibereaza d.p.d.v. emotional. Contin sesquiterpene care oxigeneaza celulele si sterg informatia eronata din memoria celulara. Si contin monoterpene, cetone, oxizi, etc., care pot face aceasta-sau-cealalta si care poate avea efectul cutare-sau-cutare – in functie de chimia propriului corp.

Ce beneficii primeste o anumita persoana de la un ulei specific pot fi diferite de beneficiile pe care o alta persoana le primeste, deoarece fiecare persoana are o chimie unica.”

Acesta ar fi un raspuns chimic… si este un raspuns perfect valid.

De asemenea, ai posibilitatea sa dai un raspuns bazat pe fizica cuantica.

Cand cineva te intreaba: „Ce va face acest ulei pentru mine„, poti raspunde:

Ce-ai vrea sa faca? (suna putin cam indraznet, nu-i asa?)

Ei bine, o sticluta de ulei este doar un pachet de posibilitati. Care posibilitate se manifesta pentru tine va depinde de gandurile si dorintele tale. Pentru o persoana cu diferite ganduri si dorinte, s-ar manifesta diferite posibilitati. Deci, decide ce vrei sa faca”.

Acesta ar fi raspunsul tau bazat pe fizica cuantica.

Ambele raspunsuri sunt corecte, si de fapt ai nevoie de ambele pentru a descrie pe deplin modul de lucru indispensabil al acestor uleiuri esentiale.

Care este modul in care acestea doua functioneaza impreuna?

Pachetul de probabilitati” oferit de un ulei este o chestiune de chimie. Compozitia chimica, sau colectia de compusi chimici, care formeaza un ulei esential oarecare, determina „posibilitatile” acelui ulei esential.

Un singur ulei nu este capabil de toate posibilitatile, ci doar de acelea aflate in capacitatea constituentilor prezenti.

Determinarea carui aspect al „pachetului de posibilitati„, (reprezentat prin chimia uleiului) se va manifesta intr-o anumita persoana, este o chestiune de fizica cuantica – deoarece fizica cuantica este supusa dorintei, emotiei si intentiei.

Pe scurt, actiunile potentiale ale unui ulei sunt definite si limitate de atitudinile celui care aplica uleiul si a celui caruia i se aplica.

De cele mai multe ori este vorba de aceiasi persoana 🙂

Chimia determina ceea ce este posibil – adica spectrumul de posibilitati.

Fizica cuantica determina care dintre aceste posibilitati se manifesta.

Gandurile noastre nu vor schimba compozitia chimia a unui ulei esential – aceasta este deja finita, inaintea aplicarii.

Dar, gandurile noastre pot determina care aspecte ale chimiei vor lucra in corpurile noastre – la momentul aplicarii si dupa aceea.

Aceasta inseamna ca cel caruia i se aplica uleiul esential (beneficiarul) trebuie sa participe la propria sa vindecare.

Din cauza chimiei uleiurilor esentiale si a intentiei umane de a vindeca (incepand de la producator), intentie care este impregnata in timpul procesului de cultivare, crestere, recoltare, distilate, ambalare si distributie, uleiurile esentiale de grad terapeutic vor lucra intr-o anumita masura chiar si fara participarea constienta sau sustinerea mentala a beneficiarului.

Dar ele vor lucra mult mult mai eficient cand beneficiarul exprima o intentie de participare si o dorinta de vindecare.

CITESTE >>  Uleiurile Esentiale sunt mai Inteligente decat Antibioticele

Acesta este motivul pentru care doriti sa folositi numai uleiuri esentiale de grad terapeutic (adica uleiuri esentiale Young Living), care sunt imbibate cu intentia de vindecare a producatorului si a distribuitorului (in cazul de fata subsemnatul 🙂 ) – de la plantele de pe camp pana la sticluta de ulei care este distribuita.

Deci, se poate observa cu usurinta ca stiinta uleiurilor esentiale, ca agenti de vindecare, implica atat fizica cuantica cat si chimia, bineinteles in combinatie cu inima si mintea umana.

Uleiuri Esentiale, Fizica Cuantica si Credinta

Uleiuri Esentiale, Fizica Cuantica si Credinta

Prin urmare, uleiurile esentiale de grad terapeutic se afla intr-o categorie aparte – net superioara si dincolo de ceea ce inseamna medicamente sintetice si antibiotice, comercializate de catre medici si farmacisti in prezent.

Uleiurile esentiale au fost disponibile pe pamant de la crearea vietii vegetale si sunt impregnate cu calitatile si intentiile Creatorului lor.

Medicamentele concepute de om in fabrici si laboratoare nu au astfel de calitati iar intentia producatorilor nu este neaparat vindecarea (…asa, sa pastram o nota cat mai pozitiv posibila).

Ca si o continuare foarte potrivita la aceste cuvinte ale Dr. David, te invit sa citesti o marturie extraordinara (tot a dr-lui David) si foarte reprezentativa a conectiei minte-corp, uleiuri esentiale, fizica quantica si credinta.

—–

Referitor la credinta (fara de care este cu neputiinta sa fim placuti Creatorului)…

Biblia ne ofera o definitie ca fiind in felul urmator:

Credinta este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o certitudine cu privire la lucrurile nevazute.

Asa ca inainte sa poate fi vorba de credinta, trebuie sa stii care sunt lucrurile nadajduite de tine sau care sunt lucrurile pe care ti le doresti.

Mai intai trebuie sa stii ce vrei si sa fii cat se poate de specific.

Tot Biblia ne invata ca lucrurile care nu se vad (pentru ca este vorba despre o certitudine cu privire la lucrurile nevazute)

… adica lucrurile acelea care sunt imateriale, invizibile, imaginare… sunt vesnice sau eterne.

In limbajul fizicii quantice, aceasta ar inseamna un pachet de posibilitati.

Acum gandeste-te ca lucrurile pe care ti le doresti sunt lucruri care nu se vad, sunt imaginare, imateriale si spirituale – sunt vesnice.

Vesnic inseamna ca nu au nici inceput si nici sfarsit. Adica au existat dintotdeauna si vor continua sa existe pentru totdeauna.

Faptul ca nu ai crezut niciodata pana acum in ele nu inseamna ca nu au existat. Iar daca vei inceta sa mai crezi undeva pe parcurs, ele nu inceteaza sa existe.

Orice lucru ti-ai dori, exista deja in dimensiunea spirituala sau a nevazutului.

Ceea ce va aduce acel lucru la manifestare sau in dimensiunea materiala – este credinta ta.

Am scris o carte care trateaza tocmai acest subiect si a carui prim capitol il poti descarca gratuit: Franghiile Cerului – Cum sa aduci cerul pe pamant.

Cel mai trist ar fi sa constati ca dorinta ta nu s-a manifestat, tocmai din cauza ca nu ai crezut in posibilitatea manifestarii ei… dorinta aceea continuand sa ramana nematerializata si suspendata undeva in nevazut.

Daca simti ca vrei mai mult de la viata, te invit sa ni te alaturi. Vei beneficia de informatii exclusive si support personal. Vei fi inconjurat/a de oameni extraordinari, speciali si frumosi, beneficiind de experienta noastra colectiva. Te vei simtii ca intr-o familie.

Pentru a comanda uleiuri esentiale de cea mai inalta puritate (adica de grad terapeutic) creeaza un cont gratuit de Membru Young Living (wholesale) si foloseste ID 1749365 Young Living sau contacteaza-ma pe privat.

DESCOPERA VERIGA LIPSA A MEDICINEI DE AZI

Descarca gratuit Doctoria Regala si invata despre istoria si stiinta redescoperita a Uleiurilor Esentiale Terapeutice!
DESCARCA

{ 1 comment… read it below or add one }

Iacobescu Ana

Mulțumesc, foarte interesant articolul.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: