Ulei Esential de Lamaie sau Lemon, Intrebuintari, Beneficii si Precautii

by Simona Roman

Uleiul esential de lamaie se obtine prin presare la rece din coaja. Pentru a produce un kilogram de ulei esential de lamaie, sunt necesare 3000 de lamai.

Lamaia (Citrus limon) are un parfum citric puternic, patrunzator si purificator care este revitalizant si revigorant. Uleiul esential de lamaie contine 68% d-limonen, un puternic antioxidant.

Voios, dulce si nostalgic, uleiul esential de lamaie poate elimina mirosurile neplacute si inmiresma intreaga acasa cu aroma de lamaie, atunci cand este difuzat.

ulei esential de lamaie

ulei esential de lamaie

Uleiul Esential de Lamaie are numeroase intrebuintari…

Uleiul de lamaie poate fi benefic pentru diferite afectiuni ale pielii, probleme circulatori, arterioscleroza, obezitate, paraziti, infectii ale tractului urinar, varice, anxietate, hipertensiune, probleme digestive, acnee.

Multi cred ca un pahar cu apa calda, plus o jumatate de lamaie stoarsa luate la prima ora dimineata ofera mari beneficii pentru sanatatea cuiva.

Desi exista multiple beneficii asociate cu aceasta combinatie, printre care stimularea ficatului si digestiei, diminuarea arsurilor la stomac si echilibrea pH-ului corpului…

Din pacate, apa cu lamaie vine si cu un efect secundar destul de semnificativ, asupra sanatatii dentare.

Acidul din sucul de lamaie va eroda smaltul dintilor. Iar in cazul in care sucul de lamaie este amestecat cu apa calda, eroziunea devine si mai agresiva.

Uleiul esential de lamaie este cea mai buna alternativa. Uleiul de lamaie nu este obtinut din pulpa, ci din coaja de lamaie. Acest ulei esential are un pH neutru, ceea ce inseamna ca nu este acid.

In plus uleiul esential de lamaie este absorbit mai usor decat sucul de lamaie.

Doar cateva picaturi de ulei esential de lamaie intr-un pahar sau o sticla de apa (sticla, nu plastic ! ) poate fi foarte benefic, insa fara efecte secundare.

ulei esential de lamaie

ulei esential de lamaie

Cum se foloseste Uleiul Esential de Lamaie (lemon)?

Se dilueaza 1 parte ulei esential de lamaie cu 1 parte ulei vegetal (V6 Vegetable Oil Complex) sau alt ulei vegetal pur.

  • se aplica 2-4 pic local
  • se aplica pe punctele chakras si/sau Vita Flex
  • se inhaleaza direct
  • se difuza
  • se ia ca supplement alimentar

Precautii: cand aplicati ulei de lamaie pe piele, evitati expunerea directa la soare sau raze UV timp de 12-24 de ore.

Uleiul de lamaie este un ingredient cheie in multe produse de ingrijire a parului si a pielii, produsul de curatat Thieves (Thieves Household Cleaner) si uleiurile esentiale amestecuri, cum ar fi Thieves, Citrus Fresh, Clarity, Joy si Harmony.

La ce folosesti tu Uleiul Esential de Lamaie. Lasa un raspuns in comentarii.

Pentru a comanda uleiuri esentiale de cea mai inalta puritate (adica de grad terapeutic) creeaza un cont gratuit de Membru Young Living (wholesale) si foloseste ID 1749365 Young Living sau contacteaza-ma pe privat.

DESCOPERA VERIGA LIPSA A MEDICINEI DE AZI

Descarca gratuit Doctoria Regala si invata despre istoria si stiinta redescoperita a Uleiurilor Esentiale Terapeutice!
DESCARCA

{ 2 comments… read them below or add one }

cri

Folosesc uleiul de lamaie in apa pe care o beau in fiecare zi pentru alcalinizare.

Răspunde

rodica

Buna ziua,
am o nelamurire in ceea ce priveste utilizarea acestor uleiuri, spuneti ca aceste uleiuri sint sigure atita timp cit se respecta indicatiile producatorului. Eu am achizitionat uleiul prodessence, pe care scrie clar ca se aplica pe piele in diferite locuri, iar cine mi l-a vindut mie, un distribuitor de young living ,mi-a spus clar ca trebuie sa il i-au pe gura in miere sau in capsule .Deci cum ar trebui sa procedez, chiar am o dileme, nicaieri nu am citit ca s-ar lua altfel decit aplicat pe piele

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: