Purifica-ti Casa cu Ulei Esential Purification

by Simona Roman

Uleiul esential Purification este alesul multor iubitori de uleiuri esentiale atunci cand vine vorba de purificarea locuintei, a aerului si a rufelor.

Uleiul esential purification este un amestec extraordinar – curata si dezinfecteza aerul, distruge mucegaiul, fumul de tigara si mirosurile neplacute. Purification curata si dezinfecteaza taieturile, zgarieturile si loviturile, muscaturile de paianjeni sau intepaturile de albine si viespi.

ulei esential purification purificare

ulei esential purification purificare

Ce contine uleiul esential Purification?

Ulei esential Citronella – utilizat in variate culturi pentru tratarea parazitilor intestinali, probleme menstruale, si ca stimulent. Istoric era folosit pentru a steriliza si dezinfecta suprafetele. Proprietatile de alungare a insectelor sunt imbunatatite atunci cand este combinat cu Cedarwood (ulei esential de lemn de cedru).

Ulei esential Lemongras – este utilizat pentru purificare si digestie. Istoric a fost folosit pentru hipertensiune, inflamatii, ca sedativ si pentru a trata febra si digestia.

Ulei esential Lavandin – este un hibrid rezultat din combinarea adevaratei lavanda (Lavandula angustifolia) cu lavanda Spike (Lavandula latifolia). Calitatile sale penetrante il fac un ajutor potrivit pentru conditiile respiratorii si circulatorii.

Ulei esential Rosemary – In Grecia antica (aproximativ 1000 i.Hr.), Rozmarinul era ars ca tamaie. Mai tarziu se credea ca alunga spiritele rele, o practica care in cele din urma a devenit adoptata de catre cei bolnavi, care ardeau rozmarinul pentru a se proteja impotriva infectiilor. Poate fi benefic in cazul bolilor de piele si contra matretii.

Ulei esential Melaleuca / Tea Tree – arborele de ceai este adesea folosit in ingrijirea pielii datorita proprietatilor sale de curatare.

Ulei esential Myrtle / Mirt – ofera suport imunitatii in lupta impotriva racelii, gripei si altor boli infectioase.

Cum se foloseste uleiul esential Purification sau Purificare?

  • se dilueaza 1 parte ulei esential Purification cu 1 parte ulei de dilutie (vegetal. ex. ulei de masline)
  • se difuza 15-30 minute la 3, 4 ore
  • se inhaleaza. Se pun 2-4 pic in apa de baie.
  • se aplica local pe rani, taieturi, zgarieturi.
  • se pun 4-8 pic pe o bila de bumbac (de vata) si asezata in dreptul ventilatorului (de aer conditionat). Se pun 2 pic pe o bucata de material umed si pus in uscatorul de rufe.

PS: In caz ca irita pielea in zonele mai sensibile – folositi extra ulei de dilutie.

Pentru a comanda uleiuri esentiale de cea mai inalta puritate (adica de grad terapeutic) creeaza un cont gratuit de Membru Young Living (wholesale) si foloseste ID 1749365 Young Living sau contacteaza-ma pe privat.

DESCOPERA VERIGA LIPSA A MEDICINEI DE AZI

Descarca gratuit Doctoria Regala si invata despre istoria si stiinta redescoperita a Uleiurilor Esentiale Terapeutice!
DESCARCA

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: