De ce ar trebui sa folosim Uleiuri Esentiale?

by Simona Roman

In primul rand, Uleiurile Esentiale Pure si de grad Terapeutic sau Uleiurile Esentiale Medicinale – si nu altele – pot fi folosite (si de fapt este recomandat) pentru eliminarea toxinelor din viata noastra!

Essential oil with rose petals on wooden background

Ce sunt toxinele?…

O ‘toxină’, este o substanță organică cu acțiune toxică. Toxina provine din cuvântul grecesc toxikòn, care înseamnă otravă.

Toxinele pot proveni din alimente sau apa, din chimicalele folosite in cresterea culturilor si/sau prepararea alimentelor si chiar din aerul pe care il respiram.

Organismele noastre proceseaza aceste toxine prin organe ca ficat si rinichi, iar apoi le elimina sub forma de transpiratie, urina si fecale.

Produsele de curatenie pe care le folosim, spray-urile pentru improspatarea mirosurilor pe care le inhalam, alimentele pe care le consumam, etc… contin chimicale care ne pot vatama si dauna grav sanatatii.

Suntem expusi la astfel de toxine in mod zilnic, insa la cata toxicitate suntem expusi depinde de alimentatia pe care o avem, produsele cosmetice pe care le folosim, etc.

Masura in care ne punem sanatatea la risc depinde in mod direct de produsele pe care decidem sa le aducem/avem in casele noastre – de aceea recomand folosirea uleiurilor esentiale in locul produselor daunatoare noua si familiilor noastre.

De ce sunt uleiurile esentiale diferite?

  • Sunt o alternativa non-toxica pentru tine si familia ta
  • Promoveaza sanatatea fizica si emotionala
  • Pot ajuta la imbunatatirea calitatii vietii
  • Pot inlocui produsele de curatenie conventionale
  • Pot fi folosite in produse cosmetice
  • Sunt multilaterale sau versatile (au multiple intrebuintari)

Uleiurile Esentiale sunt Solutia Naturala pentru problemele pe care chimicalele, nutritia necorespunzatoare si stresul le-au adus in vietile noastre.

Doresc sa accentuez faptul ca doar uleiurile esentiale de grad terapeutic sau medicinal vor avea efectele mentionate aici.

Pentru a comanda uleiuri esentiale de cea mai inalta puritate (adica de grad terapeutic) creeaza un cont gratuit de Membru Young Living (wholesale) si foloseste ID 1749365 Young Living sau contacteaza-ma pe privat.

DESCOPERA VERIGA LIPSA A MEDICINEI DE AZI

Descarca gratuit Doctoria Regala si invata despre istoria si stiinta redescoperita a Uleiurilor Esentiale Terapeutice!
DESCARCA

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: