Ce sunt Uleiurile Esentiale?

by Simona Roman

Uleiurile esentiale sunt lichide volatile, aromatice si sunt extrase din arbusti, flori, copaci, radacini, tufe si seminte.

Uleiurile esentiale spus in alte cuvinte sunt esenta plantelor.

De exemplu cand culegi o planta de menta, iei o frunza si o strangi in palme, apoi inhalezi mirosul puternic si patrunzator al mentei proaspete… de fapt inhalezi ulei esential.

uleiuri esentiale terapeutice young living

uleiuri esentiale terapeutice young living

O planta contine ulei esential ca si component  al propriului sistem imunitar, pe care il foloseste pentru protectie si vindecare.

Uleiul esential al fiecarei plante are o compozitie chimica unica.

Si tocmai aceasta varietate naturala de constituenti chimici lucreaza sinergic cu intreg corpul uman spre o mai buna functionalitate, atat fizica cat si energetica.

In felul acesta uleiurile esentiale promoveaza sanatatea si bunastarea intregului organism.

Uleiurile esentiale sunt cu adevarat farmacopeea naturii.

Uleiurile esentiale sunt substante foarte complexe, continand sute de elemente chimice diferite. Prin faptul ca sunt distilate, uleiurile esentiale sunt extrem de concentrate si mult mai potente decat ierburile uscate.

Uleiurile Esentiale – Prima Medicina a Omenirii

Timp de mai multe secole uleiurile esentiale au fost folosite in practici religioase, in tratarea bolilor si a nevoilor fizice si spirituale.

Texte antice contin date despre substante concentrate din plante, folosite in aplicatii spirituale si medicale.

In Biblie sunt mai mult de 200 de referinte directe si indirecte la uleiuri (untdelemn) si arome.

Uleiurile esentiale au fost reintroduse in medicina moderna la sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20, cand au fost folosite de doctorii din armata pentru proprietatile lor antibacteriale si vindecatoare.

uleiuri esentiale terapeutice young living

uleiuri esentiale terapeutice young living

Astazi multe universitati din lume fac cercetari care suporta proprietatile vindecatoare ale uleiurilor esentiale.

CITESTE >>  Promotia Young Living Europa - Noiembrie 2016

La ora actuala in SUA peste 50 de spitale folosesc Uleiurile Esentiale Young Living pentru a-si trata pacientii de diferite boli.

De ce Uleiuri Esentiale de Grad Terapeutic?

Multe uleiuri aromate, sunt extrase din plante cu ajutorul unor procedee chimice dure, sunt diluate sau copiate si produse intr-un laborator.

O copie ieftina da un rezultat ieftin si are mari sanse sa fie toxic.

De aceea este imperativ sa cunosti sursa uleiurilor si sa acorzi o mare atentie atunci cand alegi sursa si calitatea uleiurilor esentiale.

Mai sus am specificat ca peste 50 de spitale din SUA folosesc Uleiurile Esentiale Young Living…

Dar ma amuza faptul ca recent unii producatori de uleiuri esentiale se „lauda” cu faptul ca peste 50 de spitale din SUA folosesc uleiurile esentiale, DAR uita sa specifice ca nu le folosesc pe ale lor 🙂 …ca si cum nu ar fi relevant.

Young Living ofera uleiuri esentiale pure, nealterate.

Testele din laboratoarele proprii dar si independente, arata ca Uleiurile Esentiale Young Living indeplinesc standarde inalte ale industriei care le califica ca fiind de grad terapeutic.

Asa se explica faptul ca doctorii au ales Uleiurile Esentiale Young Living pentru a promova sanatatea si bunastarea, iar tu poti fi increzator stiind ca sunt sigure si benefice pentru tine si familia ta.

Pentru a comanda uleiuri esentiale creeaza un cont gratuit de membru (wholesale) si foloseste ID 1749365 http://bit.ly/10r0oMZ

 

DESCOPERA VERIGA LIPSA A MEDICINEI DE AZI

Descarca gratuit Doctoria Regala si invata despre istoria si stiinta redescoperita a Uleiurilor Esentiale Terapeutice!
DESCARCA

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Next post: