Cat de toxic este organismul tau si uleiuri esentiale terapeutice pentru detoxifiere

by Simona Roman

Este corpul tau toxic?…

Obezitatea in randul copiilor creste alarmant. Diabetul zaharos de Tip 2 este tot mai intalnit.

Oboseala cronica, fibromialgia, alergiile si alte boli associate nutritiei sunt prea comune. Cancerul in toate manifestarile lui si insotit de forme ingrozitoare de tratamente se extinde tot mai mult.

Tot mai multa lume ajunge sa depinda de o prescriptie medicamentoasa. Interventiile chirurgicale care curata organismul de bolii sau de vreun organ disfunctional sunt la ordinea zilei.

Pe scurt – avem parte de boli si “tratamente” de toate felurile, de care parintii si bunicii nostri nici nu au auzit.

De ce toate acestea? Si ce putem face?

La intrebarea Cum s-a ajuns aici? raspunsul intr-un singur cuvant este urmatorul:

LIFESTYLE – adica din cauza Stilului de Viata!

Suntem ocupati si grabiti. Avem prea multe lucruri de facut. Alergam dintr-un loc in altul si de la o intalnire la alta.

Si pentru ca suntem atat de ocupati – pretindem convenienta.

Telefoanele mobile sunt o necesitate. Ne deplasam doar cu masina. Facem toate cumparaturile doar dintr-un singur loc daca se poate.

Fast-food-ul a devenit parte din dieta noastra, iar cartile de bucate le-am schimbat astfel incat retetele nu mai contin ingrediente de baza, ci condimente, prafuri si sosuri procesate.

Nu mai avem timp sa ne bucuram de legumele crescute organic, fara pesticide, ierbicide si fertilizatori sintetici.

Mancarea noastra de multe ori este disponibila in ambalaje de plastic, plina de coloranti si conservanti – ca sa arate mai bine pe rafturile magazinelor si sa tina mai mult.

Alimentele foarte-procesate pe care le consuman, sunt moarte si impodobite cu chimicale. Produsele de curatenie sunt pline de materiale si elemente care sunt toxice pentru organismul nostru.

Chiar si multe dintre suplimentele pe care le luam ca sa compensam nevoia de nutrienti, sunt sintetice si fara folos noua.

Am ajuns sa renuntam la sanatate de dragul convenientei, doar ca sa tinem pasul cu lumea moderna.

Si cum acestea nu ar fi indeajuns, doresc sa mentionez ca in fata acestei situatii, ne indreptam atentia asupra medicamentelor pentru ajutor (cel putin asa credem – ca vom gasi solutii la problemele de sanatate pe care le avem)

Dar ca dovada ca produsele farmaceutice nu sunt eficiente, este tocmai raspandirea tot mai agresiva a bolilor, afectiunilor si alergiilor de toate felurile. La fel si numarul de spitale si centre medicale super-moderne… bineinteles revoltator de ironic.

Motivele?

In primul rand medicina moderna priveste boala sau organul in mod izolat si nu priveste corpul ca un intreg. Dar corpul uman este un organism complex, creeat sa functioneze ca un intreg, si nu este doar o colectie de organe si functii.

In al doi-lea rand ‘medicamentele sintetice’ sunt produse cu urmatoarea conceptie in gand: Care este ingredientul activ din aceasta planta care o face eficienta? Cum putem izola acel ingredient, sa-l producem sintetic, sa-l patentam si sa-l comercilizam pentru profit?

Celelalte minerale, enzime si coagenti ai plantei sunt ignorati, dar in natura acesti constituenti actioneaza sinergic, astfel oferind plantei potenta terapeutica.

In momentul in care elimini acesti constituenti si folosesti doar asa-numitul ‘ingredient activ’ – substanta devine nenaturala si creeaza efecte secundare nedorite.

Unele toxine nu pleaca cu una cu doua.

Ce face corpul cu toxinele pe care le asimilam in atat de multe ocazii si in atat de multe feluri?

Pentru ca nu le poate recunoaste ca substante naturale, nu stie cum sa se ocupe de ele.

Desi unele substante mai simple pot fi excretate de rinichi, chimicalele nenaturale mai mari nu pot fi. Din moment ce organismul nu le poate metaboliza in ficat, trebuie sa le stocheze in tesuturi impiedicandu-le astfel sa circule si sa provoace daune.

De obicei le va incapsula intr-o molecula de grasime si le va stoca in piele sau in grasimea maro dimprejurul organelor.

Ficatul de asemenea va stoca si el o gramada de toxine, ceea ce-i va ingreuna enorm abilittea de a functiona optim. Aceste toxine de fapt cauzeaza daune ficatului.

Toxinele mai produc ‘radicali liberi’ care ataca si vatama celulele organismului… si sunt o cauza cunoscuta a cancerului.

radicali liberi si uleiuri esentiale

 

Discutia noastra poate continua, desigur, si ar mai fi multe de spus… insa de dragul simplitati, ma opresc aici.

Concluzia fiind urmatoarea:

Pentru o sanatate vibranta detoxifierea si intoarcerea la natural este vitala!

Young Living ofera o gama foarte bogata de produse eficiente atat pentru detoxifierea organismului cat si pentru intampinarea in mod natural a problemelor de sanatate – si bineinteles care ofera un real suport pentru functionarea optima a organismului ca intreg.

Pentru a comanda uleiuri esentiale de cea mai inalta puritate (adica de grad terapeutic) creeaza un cont gratuit de Membru Young Living (wholesale) si foloseste ID 1749365 Young Living sau contacteaza-ma pe privat.

 

 

 

DESCOPERA VERIGA LIPSA A MEDICINEI DE AZI

Descarca gratuit Doctoria Regala si invata despre istoria si stiinta redescoperita a Uleiurilor Esentiale Terapeutice!
DESCARCA

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: