Cat costa Uleiurile Esentiale Terapeutice?

by Simona Roman

Inainte sa stii cat costa un produs, cred ca este foarte important sa stii mai intai ce este acel produs, CORECT?

Asa ca, in doar cateva randuri, as dori sa te informez putin despre uleiurile esentiale si gradele lor…

Sunt 4 grade de uleiuri esentiale, iar cunoscand diferenta dintre ele si calitatile lor, va face o mare diferenta in ce priveste rezultatele obtinute.

Grad A – uleiuri esentiale pure, de calitate si de grad terapeutic. Sunt obtinute din plante crescute organic, apoi distillate cu aburi la temperatura indicata. Aceasta este categoria in care Uleiurile Esentiale Young Living se afla.

Dovada este ca peste 50 de spitale din SUA folosesc Uleiurile Esentiale Young Living in tratarea pacientilor. (specific Uleiurile Esentiale Terapeutice Young Living)

Grad B – uleiuri esentiale de grad alimentar, pot contine sintetice, pesticide, fertilizatoare, extensii chimice/sintetice, sau uleiuri de amestec. Ma mira faptul ca aceste uleiuri sunt aprobate ca fiind de grad alimentar.

Grad C – uleiuri esentiale de grad aromatic / parfumuri, pot contine aceleasi elemente chimice adulterante ca si uleiurile de grad alimentar. De obicei ele contin solventi care sunt folositi in procesul de distilare pentru a obtine o cantitate mai mare de ulei. Anumiti Solventi sunt cunoscuti ca fiind cancerigeni. Acestea le gasim in magazine, iar oamenii le cumpara pentru mirosul placut, necunoscand efectele negative pe care aceste uleiuri / parfumuri le pot provoca.

Apa Florala – este rezultata din procesul de distilare cu aburi a plantelor, si este un produs de calitate doar daca provine din procesul de distilare de Grad A. Daca provine din procesul de distilare a unor produse de slaba calitate, bineinteles calitatea ei este nesatisfacatoare.

cat costa uleiurile esentiale terapeutice

cat costa uleiurile esentiale terapeutice

Pentru EUROPA (inclusiv Romania) vezi lista de PRETURI MEMBRII. Pentru Europa NU Exista taxa de inscriere

CITESTE >>  Uleiurile Esentiale si Puterea Moleculelor Mici in Aromaterapie

Pentru a comanda uleiuri esentiale terapeutice young living, creeaza un cont gratuit de membru (wholesale) si foloseste ID 1749365 http://bit.ly/10r0oMZ

 

DESCOPERA VERIGA LIPSA A MEDICINEI DE AZI

Descarca gratuit Doctoria Regala si invata despre istoria si stiinta redescoperita a Uleiurilor Esentiale Terapeutice!
DESCARCA

{ 2 comments… read them below or add one }

violeta

buna.iubesc uleiurile esentiale le folosesc la masaj si aromoterapie in salonul meu

Răspunde

Simona Roman

Multumesc pentru comentariu Violeta. Cu siguranta clientii tai sunt rasfatati 🙂

Iti doresc mult succes in ceea ce faci.

Răspunde

Leave a Comment

Previous post:

Next post: