Alunga Stresul si Efectele-i Nocive cu Ulei Esential Stress Away

by Simona Roman

Uleiul esential Stress Away este un amestec bland, parfumat, care ofera un sentiment de pace si liniste atat copiilor cat si adultilor, si ajuta la reducerea stresului zilnic si a tensiunii nervoase. Ajuta cu stresul normal, imbunatateste raspunsul mental, restabileste echilibru, promoveaza relaxarea si scade hipertensiunea.

Stress Away sau Alunga Stresul este un amestec de alte 6 uleiuri esentiale de grad terapeutic. Acest ulei esential nu dezamageste si face exact ceea ce sugereaza si numele! Uleiul Stress Away ajuta la calmarea intregii fiinte.

ulei esential stress away

ulei esential stress away

Ulei esential Copaiba (Copaifera reticulata)

Uleiul esential Copaiba poate stimula functiile pancreasului si ficatului, elibera stresul, promova introspectia si poate incuraja vindecarea emotionala.

Ulei esential Lime (Citrus lime)

Ulei esential de lime, face parte din familia citricelor. Este cunoscut pentru beneficiile sale si sprijinul oferit in ridicarea starii de spirit. Uleiul esential Lime este foarte revigorant si ofera claritate mentala.

Ulei esential Cedarwood (Cedrus atlantica)

Cedarwood (lemnul de cdru) este un ulei esential foarte calmant si relaxant, cu o aroma calda. Poate promova un somn mai odihnitor. Este un ulei minunat pentru masaj.

Vanilie (Vanilla planifolia)

Vanilia poate insufla relaxare. Ofera suport in reducerea apetitului si deoarece contine eugenol este cunoscuta pentru combaterea tensiunii nervoase ocazionale. Vanilia nu este un ulei esential, ci o esenta.

Ulei esential Ocotea (Ocotea quixos)

Ocotea este un ulei calmant si purificator. In mod traditional a fost utilizat pentru fectiuni digestive. Uleiul esential Ocotea are cel mai inalt nivel de alfa-humulene dintre toate Uleiurile Esentiale Young Living, care este un compus ce sprijina raspunsul natural al organismului la iritatii si prejudicii.

Ulei esential Lavender (Lavandula officinalis)

Uleiul esential de lavanda este unul dintre uleiurile esentiale cele mai versatile si cele mai folosite in intreaga lume. Promoveaza relaxarea si un somn mai odihnitor. Elibereaza tensiunea nervoasa ocazionala. Levantica este un adaptogen si poate ajuta organismul sa se adapteze la stres sau dezechilibre.

Cum se foloseste Uleiul Esential Stress Away sau Alunga Stresul?

  • se difuza sau inhaleaza
  • se aplica pe tample, spatele gatului, incheieturi
  • 1-2 pic intern in apa sau capsule vegetale
ulei esential stress away roll on

ulei esential stress away roll on

Intelegerea stresului ne ofera avantajul de a fi mai constienti si mai sensibili la nivelul de stres din vietile noastre. Daca reusim sa intelegem stresul vom sti cand si cum sa luam masuri proactive.    

Aceasta constientizare ne ajuta la o mai buna ingrijire pentru noi si familia noastra.

Mai jos sunt cateva elemente legate de stress, de care multi oameni nu sunt constienti:

Nu exista diferenta intre un stres Mare si unul Mic.

Corpul uman nu face diferenta intre un stres mare sau unul mic. Indiferent de semnificatie, stresul afecteaza corpul uman intr-un mod previzibil. O reactie tipica de stres, pe care majoritatea dintre noi o experimentam de multe ori in fiecare zi, incepe cu o cascada de 1.400 de evenimente biochimice in organism.

Daca aceste reactii sunt lasate neverificate imbatranim prematur, functia cognitiva ne este afectata, energia ne este drenata si suntem jefuiti de eficienta si claritate mentala.

Sub influenta stresului oamenii Inteligenti pot face lucruri Stupide.

Stresul provoaca ceea ce… cercetatorii numesc atrofie sau inhibare corticala. Acest fenomen de inhibare corticala ne ajuta sa intelegem de ce oamenii inteligenti fac lucruri stupide.

Pur si simplu stresul inhiba o mica parte a creierului si nu mai putem functiona la parametri normali.

Atunci cand ne aflam intr-o stare de coerenta – o stare in care suntem alerti din punct de vedere cognitiv, calmi emotional, si ne simtim si gandim cu claritate – creierul, inima si sistemul nervos lucreaza in armonie.

Aceasta stare de coerenta faciliteaza functionarea noastra cognitiva – de fapt functionam si operam la parametrii de top mental, emotional si fizic.

Stresul poate opera neidentificat.

Putem experimenta stresul din punct de vedere fiziologic, dar sa fim apatici din punct de vedere mental, deoarece am devenit atat de obisnuiti cu el.

Unii au devenit atat de adaptati la presiunile, iritatiile si agasarile zilnice incat stresul pare ceva normal.

Cu toate acestea, stresurile mici se acumuleaza rapid si nu ne putem da seama cat de mult ne afecteaza starea mentala, emotionala si sanatatea noastra in general – pana cand apare o decizie proasta, o reactie exagerata sau un diagnostic nedorit la cabinetul medicului.

Modul in care raspundem la stres poate fi controlat.

Nu trebuie sa fim victimele propriilor noastre emotii, ganduri si atitudini.

Putem controla modul in care raspundem la stres si putem deveni mai sensibili la situatiile stresante si la modul in care acestea ne afecteaza – inainte de-a se manifesta sub forma de neplacere fizica, mentala sau emotionala.

Exista solutii simple, validate stiintific, care permit oamenilor sa-si reconfigureze raspunsul in fata stresului.

Bineinteles unul dintre acestea este Uleiul Esential Stress Away 🙂

Pana la 80-90% din vizitele la medic sunt datorate stresului, insa numai 3% dintre pacienti primesc ajutor pentru managementul stresului.

Ocupa-te de stres chiar in acest moment.

Milioane de oameni folosesc, fara succes, abordarea chef-si-purjare atunci cand vine vorba de stres. Alimentat de emotii negative, efectele nocive ale stresului emotional sunt aproape instante.

Asteptarea unui moment prielnic la sfarsit de saptamana sau o vacanta peste 3 luni, nu reprezinta intotdeauna solutia ideala.

Desi benefice, acestea nu pot reversa deteriorarile si pagubele produse.

Cea mai buna strategie impotriva stresului si cel mai bun mod de a gestiona stresul este sa il alungam chiar in momentul in care il percepem.

Pentru a comanda uleiuri esentiale de cea mai inalta puritate (adica de grad terapeutic) creeaza un cont gratuit de Membru Young Living (wholesale) si foloseste ID 1749365 Young Living sau contacteaza-ma pe privat.

DESCOPERA VERIGA LIPSA A MEDICINEI DE AZI

Descarca gratuit Doctoria Regala si invata despre istoria si stiinta redescoperita a Uleiurilor Esentiale Terapeutice!
DESCARCA

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: